İSTANBUL’DA YAŞAYAN HEMŞERİLERİMİZ ERMENEK GECESİNDE BULUŞTU (30.04.2018)

İstanbul´da yaşayan hemşerilerimiz, 28 Nisan Cumartesi akşamı Büyük Kulüp’de Vakfımızın düzenlediği gecede bir araya gelerek hasret giderdiler.

Geceye Eski Devlet Bakanımız Sayın Fikret Ünlü ve eşi, Eski Milletvekilimiz Sayın Abdullah Arıcı, Ermenek Belediye Başkanımız Sayın Uğur Sözkesen ve eşi, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Bademci ve eşi, Ankara Ermenek’liler Derneği Başkanı Sayın Talat Seyhan ile Konya Ermenek’liler Derneği Başkanı Sayın Ahmet İleri de katıldılar.

Müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçiren davetlilerimiz yapılan çekilişte sürpriz ödüllerinde sahibi oldular.

Gecemizin sponsorluğu ise Selçuk Ecza Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sonay GÜRGEN, Keskin Color Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Reşit Keskin, Mono Mimarlık sahibi Sayın Şahin Özcan, ERM Tarım ile Ventus Travel ve Sayın Osman Koçak üstlendi.

Gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve bizlere büyük destek veren sponsorlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

Gecemize ait fotoğraflara sitemizin GALERİ/FOTOĞRAF GALERİSİ/28 NİSAN ERMENEK GECESİ sekmesinden ulaşabilirsiniz.

ERÇEV 30 Nisan 2018