ERÇEV 20’NCİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINI YAPTI (19.02.2018)

Vakfımız 20. Olağan Genel Kurul Toplantısını, 18 Şubat 2018 Pazar günü saat 11.00’de Selçuk Ecza Deposu A.Ş.nin toplantı salonunda Mütevelli Üyelerinin büyük çoğunluğunun katılımıyla gerçekleştirdi. Toplantıya ERÇEV’in tabii üyelerinden Ermenek, Sarıveliler, Başyayla ve Güneyyurt Belediye Başkanları da katıldılar.

Saygı duruşunun ardından Divan Başkanlığına Sayın Fikret ÜNLÜ, Divan Kâtipliğine Sayın Mesut GÜRBÜZ ve Oy Toplama Memurluğuna Sayın Vefa GÜR oybirliği ile seçildiler.

Vakıf Başkanımız Sayın Reşit KESKİN 2017 yılı faaliyet raporunu okuduktan sonra Vakfımıza destek veren tüm üye ve hemşerilerimize teşekkürlerini ve minnettarlığını belirtmiştir. Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Sayın Haluk SOĞUKPINAR’da 2017 yılı bilanço ve gelir tabloları hakkında üyeleri bilgilendirmiştir. Denetim Kurulu Üyesi Sayın Hilmi KÜÇÜKSU Denetleme Kurulu Raporunu okuyarak Yönetim Kurulunun ibrasını istemiş ve her iki kurulda oybirliği ile ibra edilmişlerdir.

Yönetim Kurulunun görüşüp Mütevelli Üyeliğe alınmasını öngördüğü Hatice Meltem ATALIK, Erhan GÜR, Salih DİLEK, Osman HOŞGÖREN ve Nazım ERGİN tüm Mütevelli Heyet Üyelerinin oybirliği ve coşku ile heyet üyeliğine kabul edilmişlerdir.

Toplantıda, Vakfımız kanalıyla yöremiz öğrencileri için 50 adet burs veren hemşerimiz Hüsnü ÖZBEY’ e plaket verilerek eğitime yaptığı bu anlamlı katkı nedeniyle teşekkür edilmiştir.

Toplantı Belediye Başkanlarımızın, ERÇEV’in faaliyetlerinin önemini, yöremizin sorunlarını ve çözüm önerilerini de dile getirdikleri konuşmaları ile devam etmiştir.

Bu güzel toplantının sonunda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Sonay GÜRGEN söz alarak her zaman ERÇEV’in yanında olacağını, merhum Ahmet KELEŞOĞLU’nun bu toplantılardan önce hemşerileriyle buluşacağı ve hasret gidereceğinden dolayı hep heyecanlandığını, kendisinin de aynı heyecanı yaşadığını belirterek tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etmiştir.

ERÇEV olarak bizde başta büyüğümüz merhum Ahmet KELEŞOĞLU olmak üzere Sayın Sonay GÜRGEN’e Vakfımıza yaptığı katkılardan dolayı sonsuz teşekkür ederiz.

ERÇEV 19 Şubat 2018